Jejakku,ku jejakmu

Sunday, March 3, 2013

warehouse makin menggila


Hari sabtu haritu,we as a parent to be mula menerjah warehouse2 barangan baby nie.Kebetulan brand MYDEAR ada buat la so weols decide nak pergilah.Ini first experience kitaorg terjah2 ke warehouse nie.Selalunya sale dekat mall2 jerk.Kali nie rasa super dupper saving uols.

Rasa semua benda nak amik tapi tahan diri antara satu sama lain.Nafsu memuncak tak ingat.Before nak p sana mr.darl dah merengus 2 3x koz xnmpk kat mana tempatnya.Last2 decide nak balik lah.Entah camne mr.darl gigih nampak lori MYDEAR terus cakap itu confirm warehouse.Terus muka memasing senyum.

Sampai je situ weols dah  meroyan situ sini.Sorang kesana sorang kat sini.Semua benda nampak cam best jerk.Ikutkan hati nak itu ini tapi memasing control supaya tak terjebak sangat.Weols pown dah decide nak terjah the next warehouse.Nie tengah dok usha2 mana2 warehouse.

So pada yang parent to be jomlah kita sharing is caring bab2 warehouse nie.Mana taw boley cut cost.So sesiapa yang belum ada masa nak terjah masih berkesempatan untuk pergi ke warehouse nie.Next entry iols akan show barang yang weols rembat.hehehhehe..

1 comment:

  1. hoy, tak sabar nak tunggu next entry!! iskk ;)

    ReplyDelete