Jejakku,ku jejakmu

Friday, October 29, 2010

siapa lagi mangsanya!!!Siapa yang lupa akan NURIN JAZLIN yang pernah menjadi mangsa kerakusan manusia yang tidak berhati perut dan boleh dianggap BINATANG yg bertopengkan MANUSIA.Kehilangannya menjadi tanda tanya??Perginya tanpa sebarang petanda.Hati kecil mana tidak meruntun melihat di dada akhbar terpampangnya mangsa2 PARAFILIA.Parafilia bermaksud di luar kebiasaan, dan ‘filia’ yang bermaksud cinta. Umumnya penderita Parafilia disebabkan oleh pengalaman hidup yang tidak menggembirakan serta mengalami kehidupan kanak-kanak yang tidak sempurna, sentiasa berasa tertekan dan menyakitkan hingga memberikan tekanan jiwa kepada penderita.
*mangsa lelaki kucingkah????keratan akhbar 29hb Oct 2010.

Apa yg kau mahu wahai BINATANG????Tidakkah engkau merasa kasihan akan kanak-kanak yang tidak berdosa diperlakukan begitu????Dimanakah letaknya perasaaan KASIHAN kepada mereka???Tidakkah engkau rasa sepatutnya kau yg menjadi PELINDUNG mereka???
Apa lagi yg kau MAHUkan!!!Banyak persoalan demi persoalan tapi tiada 1 jawapan yang kau berikan...Dan aku makin keliru dengan kehendak LUAR BIASA kau...Tidak puaskah kau menyakiti mereka sehingga nafas terakhir??????


Dan hari nie aku menjadi lebih MARAH!!Penderitaan yang belum pulih,kembali BERDARAH kepada RAKYAT MALAYSIA.Penderitaan ini seperti mengimbau kembali kenangan pahit 3 tahun yang lepas.Kematiannya tidak ubah seperti NURIN JAZLIN cuma bezanya kali ini MANGSA berada di BEG BESAR.Kau sumbatkan mereka di dalam BEG tidakkah kau merasa begitu KEJAM akan PEMBUNUHAN yang kau lakukan kepada MEREKA!!

Aku sebagai PEMERHATI ingat mengingatkan kepada KAU,Sepandai2 tupai melompat akhirnya akan jatuh ke tanah jua.

*kepada mangsa kekejamaan lelaki kucing.Kami mendoakan kesejahteraan kalian disana..Al-fatehah.AMIN

No comments:

Post a Comment